Forårsudstilling 13-14 april

14I weekenden 13. – 14. april 2019 afholder Kunstforeningen Køge Bugt sin årlige Forårsudstilling på Greve Gymnasium. Her har alle medlemmer mulighed for at vise deres kunstværker, hvad enten det er malerier, skulpturer, fotos eller kunsthåndværk
e.a.
Der er også mulig for, at det enkelte medlem, der er med på udstillingen, kan have en gæstekunstner med på udstillingen og det med sin egen stand.

Mange af jer arbejder sikkert løbende med jeres kunstneriske gen, men der kan også være nogen for hvem denne annoncering er startskuddet på at etablere eller genetablere den kunstneriske løbebane. Der er tale om en ikke censureret udstilling, hvor erfarne og mindre erfarne kunstnere mødes med deres værker til gensidig glæde og inspiration.

Bestyrelsen såvel som de øvrige medlemmer glæder sig til se, hvad der kommer ud af anstrengelserne uanset hvor man er på skalaen, som naturligvis ikke er værdisat. Vigtigst er det at man er engageret i det man laver og vi sammen kan få et par fornøjelige dage på Greve Gymnasium.

Tilmelding skal være skriftlig og skalske til Erik Hansen senest den 24. februar 2019 på info@kunstbugt.dk eller pr. brev til: Erik Hansen, Yderholmvej 10, 2680 Solrød Strand.
Hvis der er nogen spørgsmål kan Erik kontaktes på telefon 6112 7576

Det koster kr. 200,00 at udstille, for medlemmer
Det koster kr. 300,00 at udstille, hvis man er gæst.
Udstillingsafgiften indbetales samtidig med tilmeldingen til:
Registreringsnr. 1551 konto nr. 6560520.

I løbet af marts udsendes, som en del af medlemsbladet, et katalog med oversigt over alle udstillere på Forårsudstillingen