Geert Daae Funder

FireShot Capture 4 - Fwd_ KKB - blad nr _ - https___mail.google.com_mail_u_0_#inbox_15d9448df64f243e

PORTALEN
12. august – 3. september 2017

Fernisering lørdag den 12. august kl. 14 – 17
Alle er velkomne, gratis adgang

I det meste af august måned, vil en stor del af gulvarealet i Portalens Galleri, være fyldt med spændende granit- og bronceskulpturer –  mens der på væggene vil hænge talrige grafiske værker – og alt sammen udført af én og samme kunstner, nemlig Geert Daae Funder.

FireShot Capture 3 - Fwd_ KKB - blad nr _ - https___mail.google.com_mail_u_0_#inbox_15d9448df64f243e

Geert Daae Funder er særdeles vel funderet i kunsten, med uddannelser fra både Glyptoteket og Kunstakademiet på Kgs. Nytorv – og har qua sit talent og et ganske anderledes formsprog end de fleste, udstillet og udsmykket så mange steder i dronningeriget, at det næsten ville fylde resten af avisens spalteplads, at nævne dem alle..
Udover et naturligt medlemskab af bl.a. Dansk Billedhuggersamfund, er han desuden et skattet medlem af Køge Bugt-områdets kendte kunstnergruppe ”M13” – og det trækker bestemt heller ikke fra!

Geert Funder sammensætter i sine værker genkendelighed, så som mennesker og dyr – til tider med lette anstrøg fra antikkens mytologi – – med elementer hvor det er fantasien der får frit løb, hvilket gør at kunstnerens værker – om det så er grafik eller billedhuggerkunsten der har overtaget – altid rummer overraskelser, der uvægerlig får en til at stoppe op og tænke: ”Hvad har han nu ment med det”?
Men det kan man jo passende spørge ham selv om, ved ferniseringen i Portalens Galleri lørdag den 12. august, når der indbydes til fernisering fra Kl. 14

Udstillingen med Geert Daae Funders værker, kan derudover opleves frem til søndag den 3. september.